Schilderwerken

Ons schilderwerk

Bij een schilder moet u zich afvragen of hij een vakman is, of hij een goed advies geeft en of hij werkt met professionele verfsystemen die in het huidige tijd geoorloofd zijn?

Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling. Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens een visitekaartje. Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werken wij voornamelijk met topmerken zoals Caparol, VVEO en Trimetal de merken met de grote S is altijd mogelijk mocht u daar prijs opstellen maar met de vernoemde merken behalen wij beter eind resultaat en kunnen we een betere prijsopgave aanbieden.

Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen. NB. Woningen van 2 jaar en ouder en in Belgie ouder dan 5 jaar hebben het voordeel van een laag BTW tarief dit geldt alleen voor particulieren. (6% i.p.v. 21%)

Schilderwerk buiten

Om buiten duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat bij kijken, Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies. Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal, biedt altijd de juiste bescherming.

28012008167

Schilderwerk binnen

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon en leefklimaat. Een deskundig kleuradvies. Voor wat betreft de producten, wordt zoveel mogelijk met milieu minder belastende verfproducten gewerkt. Geurproblemen behoren zo tot het verleden, beter voor u en het milieu.

Vloer- en wandafwerking

Het afwerken van beton, baksteen, pleisterlagen, wanden en plafonds etc. met muurverven, betoncoatings en decoratieve effectverven. Ook het aanbrengen van vloercoatings op galerijen, in magazijnen enz. Verder reinigen wij gevels van hogedruk apparatuur en steamcleaners.

CIMG0285

Belangrijke punten schilderwerkzaamheden

  • 3 jaar garantie op het buitenschilderwerk
  • 4 jaar garantie op het binnenschilderwerk
  • 9% BTW als uw huis ouder is dan 2 jaar voor Nederland en 5 jaar voor Belgie
  • een complete, duidelijke offerte en leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond
  • de onderwerping aan de onafhankelijke Stichting Geschillencommisie voor consumenten

Meer weten? Bel +31 6 21 22 49 99 of neem contact op via ons contactformulier